Sa vama od 2006. godine

Ukratko o nama

Pravovremena i efikasna špediterska rješenja, odlično poznavanje tržišta, razvijena mreža u cijelom svijetu, vrhunski kvalitet usluge.

City Šped d.o.o. Sarajevo je porodična firma, 100% u domaćem vlasništvu, koja se bavi sveobuhvatnom uslugom špedicije, transporta i skladištenja robe.

Osnovani smo 2006. godine i od tada rastemo po broju klijenata, poslova i partnerstava. Naš pristup svakom klijentu je individualan, a naš tim spreman je pomoći vam da izaberete pravu vrstu transporta za vašu robu, upoznati vas sa domaćim i međunarodnim propisima iz oblasti transporta i špedicije, te kreirati poseban paket usluga u skladu sa vašim potrebama.

Pružamo kompletnu paletu usluga iz oblasti međunarodne i unutrašnje špedicije, carinskog posredovanja, organizaciju svih vrsta međunarodnog i unutrašnjeg transporta (avionski, kopneni i pomorski), skladištenje pošiljki, kompletnu logističku podršku, dostavu i distribuciju robe širom svijeta.

U našem poslovanju vodimo se filozofijom održivog razvoja, što znači da smo ekološki osviješteni i da brinemo o lokalnoj zajednici. U transportu koristimo vozila koja ispunjavaju evropske norme o ispušnim gasovima, štedimo energiju, a za naše štampane materijale koristimo reciklirani papir. Kada smo u prilici, pomažemo male lokalne projekte, na taj način doprinoseći kvaliteti života u lokalnoj zajedinici.

Budite i vi dio naše porodice, kontaktirajte nas kako bismo kreirali poseban paket usluga u skladu sa vašim potrebama!

Misija

Mi nudimo pouzdana rješenja špedicije, transporta i logističke podrške za sve vremenske rokove i razdaljine. Cilj nam je rasti i razvijati se kroz vrijednost, kvalitet i postojanost naših usluga, zbog čega uvijek radimo na unapređenju naše ponude.

Vizija

Želimo našim klijentima ponuditi najbolja rješenja za njihove potrebe, što znači individualan pristup svakom zahtjevu. Našem timu kvalitet usluge je na prvom mjestu, stoga garantujemo precizne dostave u okviru dogovorenog roka i u najboljim mogućim uslovima.

Kontaktirajte nas

Na raspolaganju smo 24/7, 365 dana u godini. Sve upite ili informacije o našim uslugama možete dobiti putem slijedećeg formulara.

     Molimo provjerite ispravnost vaše e-mail adrese